ÖZEL HABER Haber Girişi : 08 Aralık 2022 09:26

Dadaş işi sıkı tutuyor

Dadaş işi sıkı tutuyor
Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK’da, Pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıkları devam ediyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcılarının nezaret ettiği idmanlarda, futbolcular yoğun teknik ve taktik çalışmalar yapıyor. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarına da yer verilen idman programında, sakatlığı iyileşen Süleyman Koç ile gribal enfeksiyon sebebiyle iki haftadır forma giyemeyen Martin Hasek de dikkat çekiyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayan her iki futbolcunun Gençlerbirliği maçında forma giyip giymeyeceklerine ise Cumartesi günü karar verilecek.

 

GENÇLERBİRLĞİ MAÇI ÖNEMLİ

Öte yandan Erzurumspor’un genç yıldızları Cengizhan Bayrak ve Muhammet Furkan Özhan’ın da sakatlığının bulunduğu öğrenilirken, genç bek ve kanat oyuncusunun son durumu da yine hafta sonunda netleşecek. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Gençlerbirliği’nin de ateş hattından kurtulma mücadelesi verdiğini hatırlatarak, “Her maç bizim için önemli, ancak bu hafta oynayacağımızın maçın önemi çok daha büyük. İnşallah kazanarak hem puanımızı yükseltmiş, hem de tehlikeli bölgeden uzak durmuş olacağız” dedi.