ÖZEL HABER Haber Girişi : 24 Şubat 2023 11:15

Dadaş kıvama geliyor 

Dadaş kıvama geliyor 

Erzurumspor FK’nın Serik Belediyespor’la oynadığı maç, mavi beyazlı taraftara umut verdi. Eren Tozlu ve Muhammet Furkan’ın kaydettiği gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Erzurumspor, Antalya kampını hafta sonunda tamamlayacak. Hakan Kutlu yönetiminde sürdürülen kampta bol bol idman yapan Dadaşlar, teknik ve taktik futbol antrenmanları da yaptı. Erzurumsporlu futbolcuların büyük moral ve motivasyon yüklendiği Antalya kampını tamamlayıp, ardından Erzurum’a dönerek Keçiörengücü maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. 

SAKATLIKLAR SONA ERDİ
6 Mart’ta Erzurum’da oynanacak maç için önümüzdeki haftayı da çalışarak geçirecek olan mavi beyazlı takımda sakatlığı devam eden futbolcu da kalmadı. Süleyman Koç, Muhammet Furkan ve Mustafa Yumlu’nun sakatlığının sona erdiği öğrenilirken, Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun oyuncuların tamamına forma şansı vermek istediği öğrenildi. 
Taraftarlar ise, Keçiörengücü maçının takım açısından bir milat olmasını beklediklerini ifade ederek, “Uzun bir aradan sonra takımımızı yeniden sahalarda görmek bizi de mutlu edecek” dediler.