ÖZEL HABER Haber Girişi : 01 Temmuz 2022 09:48

Dadaş kongreye kilitlendi

Dadaş kongreye kilitlendi
Süper Lig hayali yarım kalan B.B. Erzurumspor’da, transfer tahtası henüz daha açılmadı. Kulüpte iki gün sonra yapılacak olan kongre için de henüz resmi bir aday çıkmadı.

B.B. Erzurumspor Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer, “Elbette görüştüğümüz isimler, yaptığımız planlamalar var. Yeni yönetim belli olduktan sonra bu planlar illaki devreye sokulacak” dedi.

Süper Lig hayali yarım kalan B.B. Erzurumspor’da, transfer tahtası henüz daha açılmadı. Kulüpte iki gün sonra yapılacak olan kongre için de henüz resmi bir aday çıkmadı. Camiada bilindik Ali Demirhan dedikoduları devam ederken, Pazar günü sürpriz bir ismin çıkması bekleniyor. Yeni yönetimin belirlenmesinin hemen ardından transfer tahtasının açılacağı ve görüşülen bazı isimlerle masaya oturulacağı bilgisine ulaşılırken, takımdaki yaprak dökümü ise, Szumski ile devam ediyor. Polonyalı eldivenin takımda kalması halinde kulübe yıllık maliyetinin 5 milyon liranın üzerinde olacağı öğrenilirken, gitmesi halinde ise kulüp 70 bin Euro kazanç elde etmiş olacak.

 

TARAFTAR PAZAR GÜNÜNÜ BEKLİYOR

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar, 3 Temmuz’da toplanacak olan Erzurumspor kongresini sabırsızlıkla bekliyor. Ali Demirhan’ın ekibiyle hazır olduğu ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen’le görüşüldüğü yönündeki söylentilerin asılsız olduğu ortaya çıkarken, kulüp başkanlığı için adayın kim olacağının Pazar günü yapılacak kongrede netlik kazanması bekleniyor. Taraftarlar, “Öyle bir noktaya geldik ki, artık başkanın kim olduğuyla ilgilenmiyoruz. Yeter ki, şu transfer tahtası bir an önce açılsın ve kadroya yeni takviyeler yapılsın” diye konuştular.