ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Kasım 2022 12:47

Dadaş maça hazır

Dadaş maça hazır

Spor Toto 1. Lig’in 15’inci haftası dün akşam oynanan Denizlispor-Bodrumspor karşılaşmasıyla başladı. Erzurumspor FK’nın da yarın Bandırmaspor’la oynayacağı maç öncesinde yaptığı hazırlıklar bugün yapılacak idmanla sona erecek. Mavi beyazlı futbolcuların tam konsantre oldukları karşılaşmayla olarak konuşan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Kazanmak ve sahadan galip ayrılmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

STADYUMU DAR EDECEĞİZ

Adanaspor galibiyeti ve Manisaspor’dan alınan bir puanın ardından moral ve motivasyon açısından çok iyi durumda olan takımın, Bandırmaspor maçına da iddialı çıkacağını ifade eden Bilazer, “Diğerleri gibi, bu maç da bizim için çok önemli. Galibiyetle sonuçlandırmamız gereken bir maç. Hazırlıklarımızı yaptık, özel oyun kurguları geliştirdik. Rakibimize inşallah Kazım Karabekir Stadyumunu dar edeceğiz” dedi.

 

TRİBÜNLER DOLSUN!

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, Pazar günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşmada mavi beyazlı takımlarını yalnız bırakmamak için sosyal medyada seferber oldu. Maç öncesinde sosyal medyadan yapılan çağrılarla tribünleri doldurma gayretine girişen taraftarlar, “Takımımızın taraftar desteğiyle güzel bir sonuç alacağına inanıyoruz” diye konuştular.