ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Ocak 2023 11:08

Dadaş nefes bile almıyor

Dadaş nefes bile almıyor

Erzurumspor’un Antalya Kumluca’daki devre arası kampı son sürat devam ediyor. İdmanlarını günde ikiye çıkartan mavi beyazlı ekip, günün ilk idmanında kuvvet ve dayanıklılık, ikinci idmanında ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışıyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcılarının nezaretinde sürdürülen idmanlarda Erzurumsporlu futbolcuların performansı göz doldururken, yaklaşan ara transfer ve tescil dönemi öncesinde yol ayrılığının aylak sesleri de yavaş yavaş hissedilmeye başlandı. Mavi beyazlı kulüpten ayrılmak istediğini ileten ilk futbolcunun Martin Hasek olduğu öğrenilirken, Çek orta saha oyuncusuyla ilgili olarak kulübe herhangi bir teklif ya da talebin gelmediği ifade edildi.

 

DADAŞ’I BEKLEYEN TEHLİKE

Erzurumsporlu taraftarlar, önümüzdeki bir hafta içerisinde kulüpten bazı futbolculara transfer teklifi gelmesinin muhtemel olduğunu belirterek, “Takımımızın transfer tahtasının açılmaması halinde kan kaybı yaşama durumumuz olabilir. Bu yüzden tedbirimizi şimdiden almalıyız” dediler.

Takımın istemesi halinde çok dirençli bir mücadele ortaya koyabildiğini anlatan taraftarlar, “Bu takımın belli başlı noktalarda takviyeye ihtiyacı var. Bunu mümkün hale getirebilirsek, ligin ikinci yarısında çok daha farklı bir grafik ortaya koyabiliriz. Yönetimin bu pürüzü ortadan kaldıracağına inanıyoruz” diye konuştular.