ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Eylül 2023 10:33

Dadaş nefes bile almıyor

Dadaş nefes bile almıyor

Erzurumspor FK’nın Altay maçı hazırlıkları devam ediyor. Mavi beyazlı futbolcuların hafta sonunda da süren idmanlarına bir de hazırlık maçı eklendi. Dadaşlar, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Ağrıspor’la bir de hazırlık maçı yaptı. Kulüp tesislerinde günde çift idman yapan Erzurumsporlu futbolcular, çalışmalarına Cuma gününe kadar devam edecek. 

ÖZEL OYUN KURGULARI 
Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcılarının nezaretinde özel oyun kurguları üzerinde çalışan futbolcular, son vuruşlara odaklandı. Trendyol 1. Lig’in 5. Haftasında sahasında oynayacağı Altay maçı için çeşitli organizasyonlar üzerinde çalışan Dadaşların performansı göz doldururken, karşılaşma ise Cumartesi günü oynanacak. 

TAHTA HAYAL OLDU 
Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in açıklamalarının ardından transfer tahtasının açılmasından tamamen ümit kesen taraftarlar ise, şu ana dek galibiyeti bulunmayan mavi beyazlı takımı zor bir dönemin beklediği görüşünü taşıyor. Özellikl Eren Tozlu’nun silkelenmesi gerektiğini söyleyen taraftarlar, “Eren Tozlu 4 haftadır ortalarda yok” diyor.