ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 10:42

Dadaş ortaya karışık 

Dadaş ortaya karışık 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Ümraniyespor’la oynadığı hazırlık maçında İstanbul temsilcisini 2 golle deviren mavi beyazlı takımda moraller en üst düzeydeyken, dün gerçekleştirilen idmanlara ise, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarıyla başlandı. Kulüp tesislerine ait fitness salonunda sabah saatlerinde başlayan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcılarının nezaretinde güç depolayan Dadaşlar, öğleden sonra ise teknik ve taktik çalışmalar yaptı. 

SÜER ADAY DEĞİL 
Bu arada Erzurumspor’da yönetimsel problemlerin aşılmasına yönelik beklentiler karşılıksız kalmaya devam ediyor. Kulübün yöneticiliğini üstleneceği konuşulan MNG AVM Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer de, dün konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Süer, başkanlık için aday olmayacağını ifade ederken, takıma sponsor bulma noktasında önemli çabalarının olacağını söyledi. 

TARAFTAR ÜZÜLDÜ 
Hayalleri bir kez daha suya düşen taraftarlar ise, “Bu saatten sonra görünen o ki kulübe yine Onursal Başkan Mehmet Sekmen sahip çıkacak. Takımımız da çalışmalarını sürdürsün, Ahmet Dal da bu sezon kulübe yine başkanlık yapsın. Anladık ki Erzurumspor’un elinden tutacak bir babayiğit bu şehir de yokmuş!” diyerek sitemlerini dil getirdiler.