ÖZEL HABER Haber Girişi : 12 Aralık 2022 10:31

Dadaş şeytanın bacağını kırdı

Dadaş şeytanın bacağını kırdı

Erzurumspor, haftalardır süren galibiyet hasretine son verdi. Süleyman Koç ve Olanare’nin attığı gollerle rakip takım Gençlerbirliği’ni mağlup eden mavi beyazlı takım, sezonun ilk yarısının sona ermesine iki hafta kala derin bir nefes aldı.

Erzurumspor FK, Spor Toto 1. Lig’in 17’nci haftasında galibiyet sevinci yaşadı. Eksiklerle çıktığı maçta enfes bir mücadele sergileyen mavi beyazlı takım, uzun bir aradan sonra hanesine üç puan yazdırmasını bildi. Erzurumsporlu futbolcular,  deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri Gençlerbirliği’nden 3  puanı söke söke alırken, mavi beyazlı taraftarlar ise, haftalar sonra rahat bir nefes aldı.

 

TARAFTARLAR ÇOK MUTLU

Erzurumsporlu taraftarlar, takımın inanması halinde başarabileceğinin en güzel örneğinin Gençlerbirliği maçı olduğunu belirterek, “Takımımız fevkalade güzel bir mücadele sergiledi ve hak ettiği bir galibiyet aldı. En azından puanımız 417 oldu ve ateş hattından kısmen de olsa uzaklaşmayı başardık. Önümüzde kalan iki maçtan da puan ve puanlar çıkartabilirsek, devre arasına rahat bir biçimde giriş yapmış olacağız” dediler.