Yerel Haber Girişi : 09 Nisan 2022 15:31

Dadaş sürpriz bekliyor 

Dadaş sürpriz bekliyor 

BB Erzurumspor Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, “Köprünün altından çok sular akacak, daha önümüzde 7 maç var” dedi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, “Köprünün altından çok sular akacak, daha önümüzde 7 maç var” dedi. 
TFF 1 Lig’in 32’inci haftasında deplasmanda Boluspor’la karşılaşacak olan Erzurumspor’da hazırlıklar sürerken, Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer iddialı açıklamalarda bulundu. Bu haftayı bay kapatacağı için hazırlık çalışmalarına yoğunlaşan mavi beyazlı takımın hocası, “Son haftalarda puan kayıpları yaşadık, lig sıralamasındaki yerimizden çok uzaklaştık. Ama hiç birimiz karamsar olmayalım; önümüzde oynayacağımız 7 maçımız var ve bu köprünün altından çok sular akacak” dedi. 

BİZİM FİKSTÜRÜMÜZ RAHAT 
Erzurumspor’un puan kaybettiği haftalarda zorlu bir fikstürünün bulunduğunu hatırlatan Bilazer, “Fikstürümüzün bundan sonrası için çok rahat diyebiliriz. Ama daha önemlisi, bizim üzerimizde bulunan takımların fikstürleri her türlü sürprize gebe durumda. O sıralamalar değişir, çıkışa geçenler düşer, bunlar olağan şeyler. Ama her ne olursa olsun bizim mücadelemiz devam edecek. Önümüzde 7 maçımız var ve biz bu maçların tamamını kazanmaya talibiz. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu. 
Takımla toplantı yapan ve kalan maçların önemini anlatan Bilazer, Erzurumspor taraftarlarına çağrıda da bulundu. Bilazer, “Birlikte başaracağız” dedi.