ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Haziran 2022 12:02

Dadaş’ta bekleme dönemi

Dadaş’ta bekleme dönemi
Süper Lig’in İstanbulspor’la birlikte İstanbul ligine dönmesinin ardından gözler Erzurumspor’a çevrildi.

Süper Lig’in İstanbulspor’la birlikte İstanbul ligine dönmesinin ardından gözler Erzurumspor’a çevrildi. Ağustos ayının ilk haftasında başlayacak olan yeni sezon öncesinde takımda hangi adımların atılacağı bilinmezken, mavi beyazlı takımı dağ gibi sorunlar bekliyor. Transfer tahtası kapalı olduğu için yeni futbolcu transferinin söz konusu bile olmadığı Erzurumspor’da, yönetimin yeni sezon için hazırlayacağı yol haritası merakla bekleniyor. Mavi beyazlı camianın merak ettiği bir başka konu ise, Ömer Düzgün’le yola devam edilip edilmeyeceği… Düzgün’ün ilerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek kararını açıklayacağı belirtiliyor. 

İLK İŞ TRANSFER TAHTASININ AÇTIRMAK
Erzurumsporlu taraftarlar, kulüpte yapılacak ilk işin transfer tahtasını açtırmak olduğunu dile getirerek, “Takıma artık miadı dolmuş futbolcular doldurulmamalı, işini bilen, ayağı top yapan isimler alınmalı. Geçmişte yaptığımız hataları artık yapmayalım. Bugünleri yaşıyorsak sebebi geçmişte yaptığımız hatalardır. Yeni sezon çok zor olacak ve bizim ayakta kalabilmemiz için o transfer tahtasını açtırmamız gerekiyor” dediler. 
Ömer Düzgün’le yola devam edip etmeme konusunun ise uzatılmaması gerektiğini dile getiren taraftarlar, “Şu halde Ömer Düzgün’ün bırakması takıma hiçbir şey kazandırmaz. Hepimizin sorunlarımızın çözümüne ve borçlarımızın ödenmesine odaklanmamız lazım” diye konuştu.