ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Haziran 2023 13:23

Dadaş’ta bekleme dönemi 

Dadaş’ta bekleme dönemi 

TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da, yeni bir geri sayım dönemi daha başladı. Kulüp kongresinin 25 Haziran’a ertelenmesiyle birlikte yönetime ciddi bir talipli çıkmazken, marifetleri kendilerinden menkul olan kimi isimler ise, sosyal medyada reklam peşinde koşmaya devam ediyor. Erzurumsporlu taraftarlar, kulüp yöneticiliğini çocuk oyuncağı zanneden bazı sosyal medya şarlatanlarının kafalarına göre takılıp adaylık ilanında bulunduklarını belirterek, “Bizim şarlatana ve sosyal medya maymunlarına ihtiyacımız yok!” görüşünü paylaşıyor. 

“HEPSİNİ ALIR SATAR”
Kulüp yöneticiliğinin mali güç kadar bilgi ve birikim de gerektirdiğini dile getiren Erzurumsporlu taraftarlar, “Başkan Mehmet Sekmen, bu haliyle adayım diye ortalıkta dolaşanların hepsini alır satar. Takımı en kötü halinde görmek bile kulüp yönetimini bu şarlatanlara bırakmaktan iyidir” dediler. 

İMAJ ZEDELENİYOR 
Erzurumspor’un benzer tiyatrolarla daha önce de karşılaştığını hatırlatan taraftarlar, “Biz de her şey biter ama şarlatan bitmez. Sosyal medyada cirit atan bu şarlatanlara değil bir futbol kulübü, apartman yöneticiliği bile çok gelir. Bu yüzden sırf isim yapacağız diye ortaya çıkıp, takımın ve kulübün imajını zedelemesinler. Erzurumspor’un onlara hiç mi hiç ihtiyacı yok” ifadelerini kullandılar.