Yerel Haber Girişi : 19 Ocak 2022 12:34

DADAŞ’TA İDMAN VAKTİ

DADAŞ’TA İDMAN VAKTİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da hafta sonunda oynanacak Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlandı. Bursaspor deplasmanından bir puanla dönen mavi beyazlı ekip, TFF 1. Lig’in 22’nci hafta karşılaşmasına da yine deplasmanda çıkacak. Kulüp tesislerinde dün başlayan idmanlara sakatlıkları süren oyuncular katılmazken, takımın sağlık ekibi ise adeta seferberlik ilan etti. Eren Tozlu’nun Bandırmaspor maçına yetişmesi için harekete geçilen mavi beyazlı kulüpte, Mustafa Yumlu’nun tedavisi ise sürüyor. Bandırmaspor maçında forma giyemeyecek olan Yumlu’nun yanı sıra savunma hattının bir diğer önemli ismi olan Aykut Demir’in durumu da, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

 

SAVUNMADA BÜYÜK SORUN!

Çapraz bağları koptuğu için sezonu kapattığı düşünülen Gökhan Kardeş, Erzurumspor’un savunmasındaki bir diğer önemli eksiklik olarak görülürken, Mustafa Akbaş’ın durumu ise iyiye gidiyor. Tecrübeli defansın Bandırmaspor maçıyla sahalara yeniden dönüş yapabileceği ifade edilirken, Bursaspor maçında forma giyemeyen Martin Hasek’in de, bu maçta görev alacağı belirtiliyor.

 

ZİRVE YARIŞINDAN KOPUŞ!

Öte yandan takımdaki sakatlıkların sürüyor olması, transfer tahtası tartışmalarını da beraberinde getirdi. Erzurumspor’un son haftalarda kaybettiği puanların temelinde sakatlıkların olduğunu dile getiren taraftarlar, “Belli ki sakatlıklarla uzun süre boğuşacağız. Bu yüzden transfer yasağını kaldırıp takıma takviye yapmamız gerekiyor. Çünkü eksik çıkacağımız her maç bizi zirve yarışından biraz daha kopartacak. Bu göze alınamayacak derecede büyük bir risk” diye konuştular.