ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Ağustos 2022 12:46

Dadaş’ta İzmir mesaisi

Dadaş’ta İzmir mesaisi
Erzurumspor FK’da, hafta sonunda oynanacak Göztepe maçının hazırlıkları başladı.
Dadaş’ta İzmir mesaisi

Süper Toto 1. Lig’de açılış maçını Pendikspor’la yapan Erzurumspor FK’da, hafta sonunda oynanacak Göztepe maçının hazırlıkları başladı. Kulüp tesislerinde başlayan çalışmalara Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaret ederken, idmanlara Martin Hasek’in de katıldığı görüldü. Pendikspor maçında oynadığı baskılı futbolla herkesi şaşırtan mavi beyazlı takımın Göztepe karşısında benzer bir oyun ortaya koyup koyamayacağı ise merak ediliyor.

 

GİTTİKÇE GÜÇLENECEK…

Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer, takımın oyunundan memnun kaldığını ifade ederek, talebelerinin gelişime açık olduğunu belirterek, “Takımımız gittikçe güçlenecek. Elimizdeki kadroyu en iyi biçimde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi. Bilazer, İzmir deplasmanında karşılaşacakları Göztepe karşısında da en yüksek performansı ortaya koyacaklarını belirterek, “Terimizin son damlasına kadar savaşacağı” ifadesini kullandı.

 

TAVİYE ŞART OĞLU ŞART!

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, takımın mevcut haliyle haftalar sonrası için belirsizliğe işaret ettiğini söyleyerek, “Önümüzde onlarca hafta var, mevcut kadro ile bu haftaların altından kalkılamaz. Acilen transfer tahtasının açılması ve en az 6-7 futbolcunun takıma kazandırılması gerekiyor. Bunu yapamazsak, mevcut kadroyu da zayıflatmış oluruz. Üstelik devre arası transfer döneminde elimizdekilerden de oluruz” uyarısında bulundular.