ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Haziran 2022 10:36

Dadaş’ta kongre hazırlığı

Dadaş’ta kongre hazırlığı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kongre için geri sayım başladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kongre için geri sayım başladı. 3 Temmuz’da yapılacak olan genel kurul öncesinde mavi beyazlı camiada birlik ve beraberlik çağrıları yapılırken, başkanlık için aday olacak ya da aday gösterilecek isim merak ediliyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in, Kulüp Başkanlığı için özel bir isim belirleyeceği konuşulurken, görev için adı geçenlerin başında Avni Akdemir, Hayrettin Aydın ve Ahmet Dal geliyor.

SEZONA ODAKLANMALIYIZ
Erzurumsporlu taraftarlar, Kulüp Başkanlığı görevine kimin getirileceğinden ziyade ne yapacağının çok daha önemli olduğunu belirterek, “Acilen transfer tahtasının açılması ve kadronun güçlendirilmesi gerekiyor. Kim Başkan olursa olsun atması gereken ilk adım zaten bu olmalıdır. Camia olarak bizim önümüzdeki günlere ve atacağımız adımlara odaklanmamız lazım. Onursal Başkan Mehmet Sekmen nasılsa yönetimi belirleyecek ve kulüp yoluna devam edecektir” diye konuştular.

AYNI HATAYA DÜŞMEYELİM!
Önümüzdeki hafta kampa girecek olan takımın takviyeye büyük ihtiyaç duyduğunu dile getiren taraftarlar, “Vakit geç olmadan bir yandan  transfer tahtasını açtırmak için çalışmalı, diğer yandan transfer görüşmelerine başlanmalı ve takıma kazandırılması planlanan isimlerle ön görüşme ve anlaşmalar yapılmalıdır. Geç kalarak her yıl yaptığımız hatalara yeniden düşmeyelim” dediler.