ÖZEL HABER Haber Girişi : 21 Temmuz 2023 14:01

Dadaş’ta yeni kamp dönemi 

Dadaş’ta yeni kamp dönemi 

Yeni sezonda Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Erzurumspor FK’da yaz sezonu ikinci etap kampı başladı. Mavi beyazlı takımın altyapı ağırlıklı sürdürdüğü hazırlık çalışmaları bu kez taktiksel ağırlıklı idmanlar olacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu, enerji dolu, dinamik ve mücadele gücü yüksek bir ekip oluşturmaya kararlığı olduğunu gözler önüne sererken, kulübün karşı karşıya olduğu sorunlar ise birer birer çözülüyor. 

HİÇ YOKTAN İYİDİR 
Kazım Karabekir Stadyumu’nda yapılan ön incelemenin ardından yapılan açıklamalar umut verirken, taraftarlar ise meseleye “zararından neresinden dönülürse kârdır” gözüyle bakıyor. Takımın iç saha maçlarını oynamak için çevre illerde stadyum aramasına gerek kalmayacak oluşuna sevinen taraftarlar, “Bu geçici bir çözüm olsa da, hiç yoktan iyidir” dediler. 

TRANSFER TAHTASI 
Öte yandan taraftarların en büyük sorunlardan birisi olarak gördüğü transfer tahtası sorunu ise, merak konusu olmaya devam ediyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in bu sorunun çözümü için de yol aradığı öğrenilirken, yakın bir zamanda bu konuda sürpriz ve sıcak gelişmelerin yaşanabileceği ifade ediliyor.