ÖZEL HABER Haber Girişi : 25 Kasım 2022 12:00

DADAŞ TAMGAZ

DADAŞ TAMGAZ
Mavi beyazlı futbolculara nefes bile almak yok!

Erzurumspor FK’da Pazar günü oynanacak Bandırmaspor maçının hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’in yönetiminde idmanlara dün de devam eden mavi beyazlı futbolcular, iki haftada topladıkları 4 puana yeni bir 3 puanı daha eklemek istiyor. Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer’in Serkan Zaimoğlu ile birlikte nefes bile aldırtmadığı Erzurumsporlu futbolcular, Adanaspor’un ardından Bandırmaspor’u da Erzurum’dan eli boş göndermek istiyor.

 

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Muhammet Ali Meteoğlu’nun yöneteceği maçın hazırlıklarını bugün ve yarın da sürdürecek olan mavi beyazlı futbolcular, daha sonra kampa girerek karşılaşma saatini beklemeye başlayacak. Rakip takım Bandırmaspor kafilesinin ise, yarın Erzurum’da olması bekleniyor.

 

HÜCUM FUTBOLU ŞART!

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, takımın hücum anlayışını geliştirmesi gerektiğini vurgulayarak, “Takımımızdaki öncelikli sorun bölgeler arasındaki geçişte yaşanıyor. Bu da hücum hattımızı etkisiz hale getiriyor. Bu sorunu acil çözmemiz gerekiyor. Bir de oyun içerisinde önde basmaya yönelik oyun anlayışını ne zaman ortaya koysak, rakip takıma hata yaptırıyoruz. Ancak niyeyse buna süreklilik kazandıramıyoruz” dediler.

Etiketler : DADAŞ TAMGAZ