ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Mayıs 2023 12:47

Dadaş’tan Oğan’a mesaj var 

Dadaş’tan Oğan’a mesaj var 

Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda aldığı yüzde 5,3’lük oy oranıyla dikkatleri üzerine çeken Sinan Oğan’a ilk mesajı Erzurumlu seçmenler gönderdi. Dadaşlar, Sinan Oğan’ın aldığı oylar üzerinden bir pazarlık ortamı oluşturmaya çalışmasını ahlaki bulmadıklarını belirterek, “Böyle bir tutum, seçmenin iradesine ipotek koymaya kalkışmaktır. Oğan’a oy verenlerin 28 Mayıs’ta kime oy vereceklerini belirleme hakkı Oğan’da değildir. Tam tersine Oğan’ın şu ortamda alacağı pozisyon bunu belirleyecektir” dediler. 

GÖSTER ŞİMDİ MİLLİYEÇİLİĞİNİ!
Sinan Oğan’ın her fırsatta Türk milliyetçiliğine vurgu yaptığını hatırlatan Erzurumlu seçmenler, “Türk milliyetçiliğinden bahseden birisinin terörle, HDP ve PKK ile birlikte yol yürümüş ve yürüyor olmasından bir kere midesinin çoktan bulanmış olması gerekiyor. Böyle bir durumda Millet İttifakı ile değil görüşme yapmak, onları karşısına almış olması gerekir ki, Türk milliyetçiliği tam da bunu gerektirir” diye konuştular.  

“OĞAN’IN OYLARI EMANET OY”
86 milyon insanın gözü önünde oy oranlarının pazarlık malzemesi haline getirilmesinin en başta Sinan Oğan’a zarar vereceği görüşünü savunan Dadaşlar, “Sinan Oğan’ın aldığı oylar, kesinlikle kendisine emanet edilmiş olan oylardır ve neden o kadar oy aldığı da açıktır. Oğan, kendisine emanet edilen o oyları bir pazarlık avantajı olarak düşünmek yerine, o oyları, durması gerektiği yerin neresi olduğunu tespit etmek için kullanmalıdır. Gerçekten de Türk milliyetçisi ise, kimi ve hangi ittifakı desteklemesi gerektiği çok açıktır. Bunun tartışmaya ve pazarlığa açılması bile seçmene hakarettir” şeklinde konuştular.