ÖZEL HABER Haber Girişi : 14 Nisan 2023 11:26

Dadaş yeniden İstanbul’da 

Dadaş yeniden İstanbul’da 

Erzurumspor FK, rakibi Manisaspor’la Pendikspor Stadı’nda karşılaşacak. Maç öncesi Erzurum’daki son hazırlık idmanını dün gerçekleştiren ve İstanbul’a giden mavi beyazlı takım, bugün de İstanbul’da son bir ter idmanı yaparak maçın oynayacağı saati beklemeye başlayacak. Erzurumsporlu futbolcuların kulüp tesislerinde oldukça verimli bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyleyen Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Bizim puana çok ihtiyacımız var. Bunun için mücadeleden asla geri durmayacağız” dedi. 

ÇARŞAMBA ERZURUM’A DÖNÜŞ 
Mavi beyazlı takımın Manisaspor’un karşısına çıkacağı maç yarın saat 16.00’da başlayacak. Erzurumsporlu futbolcular, Manisaspor maçının ardından 19 Nisan Çarşamba günü Erzurum’da toplanarak ligin yeni haftasının hazırlıklarına başlayacak. Erzurumspor, 24 Nisan’da Bandırmaspor’la karşı karşıya gelecek. 

KAYBETMEMEMİZ LAZIM!
Erzurumsporlu taraftarlar ise, takımın bundan sonra oynayacağı hiçbir maçta puan kaybetmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Maçlarda he öne geçiyoruz, sonra da maçı kaybediyoruz. Neredeyse tüm maçlarımız öyle oldu. Teknik heyetin buna yönelik önlem alması gerekiyor” dediler.