DANANIN KUYRUĞU

Erzurumspor’umuz için bugün gerçekten de kritik bir gün. Çünkü aylardır konuşulan ve tartışmalara konu olan transfer tahtası işinde dananın kuyruğu bugün kopacak. Kulübe yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, tahta büyük ihtimalle açılamayacak ve sezonun ilk yarısına kadar mevcut kadroyla işi götürmek zorunda kalacağız. Ha, olur da bugün Onursal Başkan Mehmet Sekmen yine bir sürpriz yapar da, transfer tahtasının açılmasını sağlarsa o başka…

Böyle bir sürprizi hepimiz yaşamayı çok isteriz, ama görünen o ki, bu da çok zor gibi. Ve buradan dönüp dolaşıp lafı Ömer Düzgün’e getirmek istiyorum. Yönetimi boyunca doğruları oldu, inkar etmek haksızlık olur. Ama transfer tahtasını açtırmamak, yaptığı en büyük yanlış oldu ve tüm doğrularını da sildi süpürdü.

Hiç unutmam, demişti ki, “Transfer tahtasını açtırmak için harcanacak parayla futbolcuların maaşlarını ve alacaklarını öderim”

Şimdi ben de kendisine şunu sormak istiyorum. Ömerbey, futbolcuların maaşlarını ve alacaklarını ödedin de ne oldu? Yine seni ve takımı zor durumda bırakan, alacaklarını ve maaşlarını ödediğin futbolcular oldu, buna ne diyeceksin? Keşke o zaman transfer tahtasını açtırsaydın da, futbolcular yine parasal sorunlar yüzünden Erzurumspor’u Süper Lig’den etmiş olsaydı. En azından en büyük kazancımız transfer tahtamızın açık olması olurdu.

O zaman demedik mi, dedik. Ben de dedim, diğer meslek büyüklerim de dedi, taraftarlar da dedi. Ama sen hiçbirimizi dinlememeyi tercih ettin. Bunu kimse unutmayacak, hem de hiç kimse.