Demedi demeyin….!

CHP’deki saçmalıklar dizisine her yeni gün birisi ekleniyor. Atatürk’ün kurduğu koskoca partinin İstanbul ilçe adaylarının tanıtım toplantısı yapılıyor, ortada CHP Genel Başkanı yok. 
Koskoca salonda ve kürsüde sadece çıkıp Ekrem İmamoğlu konuşuyor ve adayları tanıtıyor. Hepsini ve her şeyi geçtim, sadece bu toplantı bile CHP’deki aksaklıkları göstermek açısından önemli bir karine teşkil ediyor. 
Yani bilmiyorum ama partinin genel başkanı dururken, adayları neden İBB başkanı açıklıyor? İstanbul gibi önemli bir kentin ilçe adaylarını tanıtmak, İBB Başkanı İmamoğlu’nun mu işidir? Sonuçta kendisi de aday değil midir? O kürsüde hangi sıfıtla konuşuyor ve hangi yetkiyle çıkıp aday açıklıyor? 
Bu soruların sayısını çoğaltmak elbette mümkün ama bir anlamı kalmıyor, çünkü Ekrem İmamoğlu “bu partide sadece ben varım” diyor. 
Tabi İstanbul’da bu manzara oluşurken, Kemal Kılıçdaroğlunu devirmek için İmamoğlu ile işbirliği yapanların da muhtemelen içi kan ağlıyordur. 
“Biz nasıl bir halt ettik de, böyle bir sonuca muhatap olduk?” diye, dizlerini dövüyorlardır kesin. 
Ama iyi oluyor, hatta az bile oluyor. Koskoca partiyi getirip, bir belediye reisinin insafına terkettiler. Bu belediye reisini öyle şişirdi, öyle şişirdiler ki, getirip Cumhurbaşkanı adaylığını bile layık gördüler. 
Ekrem İmamoğlu ne yapıyor şimdi? CHP’nin deyim yerindeyse altını üstüne getiriyor. Yabana atmayın, çok net söylüyorum: CHP bu gidişle dikiş tutmaz ve iflah olmaz bir partiye dönüşecek. Ta ki, Ekrem İmamoğlu İBB’den ve CHP’den gidene kadar. Demedi demeyin….!