ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Ağustos 2023 09:27

Deplasman yolculuğu erken başladı

Deplasman yolculuğu erken başladı

Erzurumspor FK, deplasman yolculuğuna erkenden çıktı. Cumartesi günü Bodrum’da oynayacağı maç için dün İzmir’e uçan mavi beyazlı takım, oradan karayolu ile Bodrum’a geçti. Bodrumspor maçı hazırlıklarını yine Bodrum’da sürdürecek olan Dadaşlar, rakım ve iklim uyumu için Bodrum’da da idman yapacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde Erzurum’daki hazırlıklarını tamamlayan mavi beyazlı futbolcular, çalışmalarına bugün de devam edecekler. 

PUANA ODAKLANDI 
Geçtiğimiz sezonun en dinamik ekiplerinden birisi olan Bodrumspor karşısında galibiyet mücadelesi verecek olan Dadaşlar, ikinci haftayı da puanla geçmek istiyor. Sezonun açılış maçından bir puanla ayrılan Erzurumspor FK, Bodrum deplasmanından da puan ya da puanlarla ayrılmasının hesabını yapıyor. 

UYUM PLANLAMASI 
Teknik Direktör Hakan Kutlu, deplasman yolculuğuna erken çıktıklarını belirterek, “Planlamada Cuma günü gitmek vardı, ancak mevsim şartları ve deniz seviyesini de dikkate alarak bir gün önceden Bodrum’a gitmeye karar verdik. Çalışmalarımızı burada sürdürecek ve uyum açısından avantaj elde etmeye çalışacağız. Oyuncularıma güveniyorum, buradan da puanla döneceğiz” dedi.