ÖZEL HABER Haber Girişi : 09 Şubat 2023 09:29

Depremzede ailelere Aziziye ilgisi

Depremzede ailelere Aziziye ilgisi
Türkiye’ye yasa boğan deprem felaketi için yardım seferberliği sürerken, depremzede ailelerden Erzurum’daki yakınlarının yanına yerleşenler de oldu.
Depremzede ailelere Aziziye ilgisi

Adıyamanlı bir aile Aziziye Belediyesi’ne gelirken, Malatyalı bir başka aileye de yine Aziziye Belediyesi ulaştı. Her iki aileye de ihtiyaçları doğrultusunda yardım eli uzatan Aziziye Belediyesi, deprem bölgesine ulaştırdığı yardım malzemeleriyle de dikkat çekti. Dün akşam itibariyle yardım malzemesi yüklü 18 tırı deprem bölgesine sevk eden Aziziye Belediyesi, AFAD’ın belirlediği plan çerçevesinde depremzedelere ekmek yardımında da bulunacak.

 

DEPREMZEDE AİLE AZİZİYE’DE

Aziziye Belediyesi’ne gelen Adıyamanlı bir aileyi belediyede konuk eden Başkan Muhammed Cevdet Orhan, ilgili birimlere ailenin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi talimatını verdi. Depremzede ailenin çocuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi’nin kapılarının ve sosyal tesislerinin tüm depremzedelere açık olduğunu ifade etti.

Başkan Orhan, Adıyamanlı depremzede ailenin yanında yine Erzurum Şükrüpaşa’daki yakınlarının yanına yerleşen Malatyalı bir aileden de haberdar olan Başkan Orhan, belediye ekiplerini söz konusu adrese de gönderdi.

 

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR

İhtiyaçları doğrultusunda hazırlanan kıyafetlerin depremzede aileye ulaştırılmasını sağlayan Aziziye Belediye Başkanı Orhan, “Dadaş’ın en büyük hasletlerinden birisi de gani gönüllü oluşudur. Depremzede vatandaşlarımızdan Erzurum’a gelenler olursa, kapılarımızın ardına kadar açık olduğunu bilsinler. Vatandaşlarımız bu tarz durumlardan bizi ve kurumumuzu mutlaka haberdar etsinler. Hepsinin başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.