DERTLENME GÜNÜ 

Erzurumspor taraftar gruplarından meslek büyüğüm olan ağabeylerime varıncaya kadar herkes bugün oynanacak Tuzlaspor maçı için çağrı yapıyor. Bu kervana katılmak benim içinde büyük ayrıcalık olacak. 
Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için birçok şeyi hemencecik unutuyoruz. Erzurumspor’un başına gelenleri unuttuğumuz gibi. Hatırlayın mesela; Kasımpaşa ile Süper Lig’de oynadığımız bir maçta daha karşılaşma bitmemişken VAR kamera sistemine ait kameralar ve kablolar toplanmıştı. Takımımız o maçta çok büyük bir haksızlığa uğramıştı. Yine yanlış çizilen ofsayt çizgisi yüzünden golümüzün iptal edilmesi meselesi de vardı. Bunların hangi birisini sayayım ki!!! Say say bitmez. İki defa Süper Lig’e çıktık, yönetimsel hatalar vardı, kabul ediyoruz ama iki defa küme düşmemize bu hatalardan ziyade Erzurum’a ve Erzurumspor’a bakış açısı sebep oldu. Bu şehri bir türlü istemediler, kabullenemediler, hep bir önyargı, hep bir tavır, hep bir gizli hesap içinde oldular. Bunu zaman yayıncı kuruluş yaptı, kimi zaman hakemler yaptı, kimi zaman federasyon yaptı. İstediler ki bu kulüp kapansın gitsin! Sahi biz ne yaptık bunlara, ne istediler bizden bunca zaman? Biz bu muameleye neden maruz bırakıldık? Konu o kadar uzun ki, neresinden tutarsanız tutun bitiremeyiz. 
Derdimiz çok, bu yüzdende söylegen olduk ister istemez. Ama bugün dert günü değil, bugün takımımızın derdiyle dertlenme günü, Erzurum’la dertlenme günü. Ben şahsen bugün derdime yanmaya değil, derman olmak için o maça gideceğim.