Desteklerimizi eksik etmeyelim

Erzurumsporun dün Ankara deplasmanında oynadığı karşılaşmanın galibiyetle sonuçlanması her erzurumlu gibi şahsen beni de çok mutlu etti.
Hem transfer tahtasını kapalı olması hem de kadro açısından yeterli zenginliğinin bulunmaması gibi dezavantajlara rağmen Erzurumspor takımı ortaya koyduğu karakterle adeta onur savaşı veriyor. 
Kim bilir transfer tahtası açık olsa kadro kalitesi de yüksek olsa Erzurumspor böyle sonuçlar alamaz belki de.
O yüzden takımın içinde bulunduğu sıkıntıları şu sıralar sorun etmenin pek de bir mantığı yok gibi. 
Önemli olan bu sezonu da kazasız belasız atlatıp önümüzdeki sezon için çok daha büyük iddialarla yola çıkmak ve Erzurum spora süper Lig’de temsil etmek olmalıdır. 
Futbol öyle çok ilgi ve uzmanlık alanım oluşturmasada dün sosyal medyada Erzurumsporun galibiyeti ile ilgili olarak yazılıp çizilenleri görünce, mavi beyazli takımın Erzurum için ne büyük önem taşıdığını bir kez daha fark etmiş olduk hep birlikte. 
O dolayısıyla benim en büyük temennim ve arzum Erzurum spora şehrin tüm kesimleri ile sahip çıkması ve takımın ihtiyaçlarının en küçük ayrıntısına kadar giderilmesi yönünde. 
Çünkü Erzurumspor bu memleketin takımı, isminde bile bu memleketin adı var. 
O halde Erzurum diye sevgisi sevdası kaygısı olan herkesin Erzurum spora da sahip çıkma mecburiyeti var. 
Bir erzurumlu olarak ben bu konuda kendimi mecbur görüyorum ve üzerime düşen her türlü sorumlulu da yerine getirmeye hazırım.