Dikkatli olmak gerekiyor 

Deprem felaketinin üzerinden geçen 15 günün ardından bölgedeki çalışmaların canhıraş bir biçimde sürdürüldüğünü hepimiz biliyoruz. Devletimiz tüm imkanlarıyla bölgede ve deprem felaketinin yaralarını sarmak için elinden geleni yapıyor. Yine Türkiye’nin dört bir yanında başlatılan yardım seferberliği de tüm hızıyla sürüyor. 
Tabi bunlar olup biterken, memleket ve ülke düşmanları, yani hainler, yani içimizdeki İrlandalılar da boş durmuyor. 
Dört bir koldan onlar da devletin acze düştüğü yönündeki yalanlarla ve algılarla insanların kafasını karıştırmaya çalışıyor. 
Milli İstihbarat Teşkilatı’nın titiz çalışmaları sonucunda Hatay’da yeni bir gezi vakası ortaya çıkarmak için THKP’cilerin nasıl bir tezgah kurdukları ortaya çıktı. Buna benzer bir başka algı ise Mehmetçik üzerinden yürütülmeye çalışıldı. Askerin deprem bölgesine gelmediği yahut geç geldiği şeklindeki bir iftirayla devletle millet arasında mesafe oluşturulmak istendi. Yabancı yayın kuruluşları fink atıyor, bizim içimizdeki İrlandalı yayın kuruluşları da orada akbabalar gibi dolaşıyor. Hepsinin ortak bir paydası var, milletin huzurunu bozmak, kaos ve kargaşa ortaya çıkartmak. Bu ve benzeri girişimlerin hepsi geri püskürtüldü, millet feraseti sayesinde bu  tür oyunlara gelmedi, gelmeyecek. Nitekim dün Hatay’a MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte giden Cumhurbaşkanı Erdoğan çok önemli mesajlar verdi. 
Deprem sonrasında nasıl kenetlenip, deprem bölgesindeki yaraları sarmaya meylettiysek, bundan sonraki süreçte de hainlere karşı kenetlenmeli ve bütün oyunlarını boşa çıkartmalıyız. 
Allah’ın izniyle çıkartacağız da. Çünkü bilmiyorlar ki, aziz milletimiz en çok da kara günlerde bir araya gelip tek vücut oluyor.