ÖZEL HABER Haber Girişi : 27 Mart 2024 11:57

EGC’den kamu turu

EGC’den kamu turu
EGC’den kamu turu

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Mehmet Musa Çakır, yönetimiyle birlikte ziyaretlere başladı. Mart ayı başında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısıyla Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçilen Gazeteci-Yazar Mehmet Musa Çakır, bir yandan tebrik ve kutlama dileklerini kabul ederken, diğer yandan da kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret eden EGC Başkanı Çakır ve yönetimi, yeni dönem hedeflerini paylaştı. 

İLK ADIM ÜNİVERSİTE 
EGC Başkanı Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerinin ilk ziyaret durağı Atatürk Üniversitesi oldu. Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile makamında bir araya gelen EGC yöneticileri, iletişim alanında işbirliğine yönelik çeşitli adımlar atacaklarının ilk mesajını vermiş oldu. Çakır, Atatürk Üniversitesi’nin, mesleki örgütlenmeler için önemli bir fırsatı oluşturduğunu dile getirerek, “Bu akademik birikimden bizim de mutlaka faydalanmamız gerekiyor” dedi. İletişim Fakültesi ile işbirliği halinde nitelikli çalışmalar yapma arzusunda olduklarını ifade eden Çakır, Çomaklı’dan bu konuda destek talep etti. 

İKİNCİ DURAK AZİZİYE 
EGC yöneticilerinin ziyaretleri kapsamında bir sonraki durak ise Aziziye Belediyesi oldu. Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret eden EGC Başkanı Çakır ve yönetimi, 31 Mart’ta görev süresini tamamlayacak olan Orhan’a teşekkür etti. Başkan Orhan’ın medya ile olan ilişkilerinin hep üst düzeyde olduğunun altının çizildiği sohbette, belediyecilik hizmetleri de ele alındı. Başkan Orhan, ECG seçimlerini kazanan Çakır ve yönetimini kutlayarak başarılar diledi.