ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Mart 2024 14:59

EGC hiç boş kalmıyor

EGC hiç boş kalmıyor

 

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Mart ayı başında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulla Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanlığına seçilen Mehmet Musa Çakır, görevi devralmasının ardından kabullere de başladı. Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte hayırlı olsun ziyareti için gelen konuklarını cemiyet merkezinde ağırlayan Çakır, bulduğu her fırsatta birlik ve beraberlik mesajı vermeyi sürdürdü. EGC Başkanı Çakır, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin, Erzurum’un en etkin ve en dinamik meslek örgütlerinden birisi olacağını dile getirerek, “Bu hedefimize elbette ki gazeteci arkadaşlarımızla, meslektaşlarımızla ve üyelerimizle birlikte varacağız” dedi. 

ZİYARETÇİ AKINI 
Çeşitli siyasi partilerin yanı sıra sendika, sivil toplum ve meslek kuruluşlarının başkanları tarafından ziyaret edilen Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nde, Başkan Çakır’ın yanında Yönetim Kurulu üyeleri sürekli hazır bulundu. Konuklarını itinayla ağırlayan Çakır, güçlü bir iletişim için güçlü bir işbirliğine ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek, “Toplumun tüm kesimleriyle ve katmanlarıyla sürekli irtibat ve iletişim halinde olacağız” hatırlatmasını yaptı. 

ÖNEMLİ MESAJLAR 
Çakır, şunları kaydetti: “Erzurum, basının babı alisidir. Bu şehrin basını, milli mücadele döneminde bile çok büyük sorumluluklar üstlenmiş ve kurtuluş meşalesini taşıyan el olmuştur. Biz de bu sorumluluk bilinciyle Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin etkin ve marka bir meslek örgütü olması için elimizden geleni yapacağız. Çeşitli projelerimiz olacak, çalışmalarımız olacak. Mesleki eğitim seminerleri düzenleyeceğiz, yurt içi ve yurt dışı gezilerimiz olacak. Basın çalışanlarının mesleki açıdan nitelik kazanabilmesi, en büyük amacımız ve hedefimiz olacak. Üyelerimizle ve bütün meslek mensuplarıyla birlikte şehrimizin sesi, gözü, kulağı olmakla birlikte camiamızın da yol arkadaşı, enerjisi ve sinerjisi olacağız”