EĞER BUGÜN…

Benim bu yazıyı kaleme aldığım saatlerde Altaş Denizlispor maçına saatler kalmıştı. Ve siz değerli okurlarım bu satırları okurken, yani dünkü maçtan galip ayrılmış ya da mağlup olmuş olacağız. Gönlüm elbette 3 puanı alan taraf olmaktan yana; ama olur ki biz bu sabaha yenilmiş olarak uyanırsak; takımda esaslı bir değişimin zamanı geldiğini anlamış olacağız.

Muhtemel böyle bir sonucu yönetim nasıl değerlendirir zaten birkaç gün içinde anlarız, ancak eğer ki maçı kazanmışsak, Muzaffer Bilazer’le vedalaşmamız biraz daha ertelenmiş olacak. Ben hala sözümün arkasındayım ve yine altını çizerek diyorum ki, keşke yanılmış olayım ve bu takım Bilazer’le harika işler çıkarsın! Ama kusura bakmayın ben aç tavuk da değilim ki, kendimi darı ambarında göreyim. Tamamen gerçekçiyim ve Perşembenin gelişini Çarşambadan görelim diyorum.

 

***

 

Geçenlerde Erzurumspor FK’dan bir yönetim kurulu üyesi istifa etti ve görevi bıraktı. Kimdir, nedir, necidir bilmiyorum ama bu istifanın kulüpte çatırdamalar başladı şeklinde yorumlanmasına ben çok karşıyım. Yönetimde çatlak ses de yok, çatırdamada yok ve bu dedikodulardan hiç kimseye ekmek çıkmaz. Hele hele hiç olmadık zamanlarda ortaya çıkan ve marifeti sadece kendinden menkul olan tayfaya ekmek hiç çıkmaz. O yüzden diyorum ki, artık dedikodulardan beslenmek yerine, bu takıma nasıl faydalı olabilirim, onu düşünün!