EĞER GALİP GELİRSEK!

Erzurumspor takımımızın Adanaspor maçından elde edeceği sonuç ve skor çok önemli. Sezonun başlangıcından bu yana sadece bir galibiyeti bulunan Adanaspor, Hakan Kutlu hocanında dediği gibi kendi evinde çok iyi oynayan bir takım, her ne kadar bunu sonuca ve skora yansıtamamış bir takım olsada, bu işler belli olmaz. Çünkü takım olarak bizim mücadelemiz güzel, pozisyon da bulup üretiyoruz ama ne yazık ki, tecrübe noktasında yeterli değiliz. Bu yüzden Adanaspor’un baskısı bizi deplasmanda istenmeyen sonuçlarla karşı karşıya bırakabilir. 
Bu bakımdan o günde söylediğim gibi, sakın rakibin puan durumunu ve ligdeki sırasını göz önünde tutup küçümsemek gibi bir yanlışa düşmeyelim. 
Gelelim ikinci hususa, bu maçı kazanırsak, sezonun daha başı olduğundan sağlam bir temel oluşturmuş oluruz ve ilerleyen haftalarda sancılanmak zorunda kalmayız. Böyle bir galibiyet aynı zamanda bizim bir seri yakalamamımza da neden olabilir. 
Bu yüzden futbolcularımızın her birisinin ultra bir enerji ve yüksek mücadele gücüyle 90 dakika boyunca ipi ve tedbiri elinden bırakmaması gerekiyor.
Çok açık söylüyorum, bizim takımın tecrübe kazanması halinde önünde hiçbir ekibin duracağını zannetmiyorum. Tabi bunun için biraz zamana ihtiyaç var ama önemli olan bu zamanı doğru değerlendirmek. 
Daha sezonun başı, önümüzde çok haftalar var diyerek yanlışa düşersek, altını çiziyorum ilerki haftalarda telafi edemeyeceğimiz birçok sorunla karşılaşabiliriz. 
Birde ben Hüseyin Mevlütoğlu’na biraz daha fazla süre verilmesi taraftarıyım. Bu genç kardeşimiz bir iki gol atma başarısını gösterirse, kazanacağı özgüvenli ligin en sağlam karakterli forvetlerden birisi olur diye düşünüyorum. Haydi hayırlısı diyelim ve bekleyip görelim.