ÖZEL HABER Haber Girişi : 28 Ekim 2022 10:08

Eğitim-Bir-Sen’de ikinci seçim coşkusu

Eğitim-Bir-Sen’de ikinci seçim coşkusu
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen’in Erzurum 1 Nolu Şube Başkanlığına yeniden Hüsrev Yaşa seçildi.
Eğitim-Bir-Sen’de ikinci seçim coşkusu

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen’in Erzurum 1 Nolu Şube Başkanlığına yeniden Hüsrev Yaşa seçildi. Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurul’da delegelerden tam destek olan Hüsrev Yaşa, Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş’ın ardından güven tazeleyen ikinci başkan oldu. Erzurum Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanlığı görevine seçilen Hüsrev Yaşa, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede kendisine destek veren tüm eğitim camiasına teşekkür etti.

Yaşa, “7.Olağan Genel Kurulumuzu sendikamıza yakışır vakar ve olgunlukta gerçekleştirdik. Bir şölen halinde geçen kongremize katılan Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Fevzi Polat’a, kongremize katılımı ile bizleri onurlandıran Bayburt Eğitim Bir-Sen Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Kenan Turan’a, kongremize katılarak Kongre Divanımızı yöneten Erzurum Memur-Sen İl Temsilcimiz ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş’a Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı hizmet kollarımızın değerli şube başkanları Abdullah Sunar, İsmail Ercoşkun, Hasan Turan, Servet Yıldız, Hüdai Kaçan, Hakan Gözübüyük, sivil toplum kuruluşları başkanlarımıza, telefonla katılamayacakları mazeretlerini ileten dostlarımıza, kongremizi takip etmek için gelen misafirlerimize, delegasyonumuza teşkilatımız adına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

RAKİBİNE DE TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 1 Nolu Şube Başkanlığı için aday olan Hakan Aksakal’a ve listesindeki tüm delege ve üyelerine de teşekkür eden Hüsrev Yaşa, “Birlikte oluşturduğumuz tablo çok güzeldi, bu güzel tablonun yaşanmasına katkı sunan, rekabeti daha güzeline ulaşmak için birbirimize refakat olarak gören ve demokratik yarış hakkını kullanan Hakan Aksakal başkanıma ve listesinde yer alan delege ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 1 Nolu Şube Başkanlığı seçiminde Hüsrev Yaşa’yı destekleyen delegeler ise, bunun bir hizmet yarışı olduğunu ifade ederek, “Biz elbette bu çatının altında bir aileyiz. Sorunlarımız da, sevinçlerimiz de, beklentilerimiz de hep ortak. Ayrımız yoktur, gayrımız yoktur. Omuz omuza verip çalışmaya ve bir aile olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.