EKMEĞİMİZİN TUZU 

Erzurumspor’un stadyum sorunu sebebiyle son 15 gündür İstanbul’da olması sadece bizi mi rahatsız ediyor anlamadım ki! Yönetim dışında, bu takımın taraftarı ve bu renklere gönül verenler dışında kimse çıkıp da demiyor ki, bu takım mağdur oluyor, bu takım resmen zarar görüyor diye. 
Geçenlerde vekillerimiz Spor Bakanıyla bir araya gelmiş, stadyumun onarılması, bakım ve güçlendirilmesi meselesini konuşmuşlar. Yani niyeyse biri de dememiş ki, bakan bey depremden kaynaklı bir mağduriyet var ortada ve bunun bir şekilde telafi edilmesi gerekiyor. 
Birbirlerine bol bol temennada bulunmuşlar o kadar. Erzurum’un bu stadyuma ne kadar çok ihtiyacının olduğu hiç gündeme bile gelmemiş anlaşılan. 
Bundan 12 yıl önce nasıl ki yeni bir stadyum yapılması fikrine karşı çıkılmışsa, belli ki bundan sonraki süreçte de yeni bir stadyumumuz olmayacak. 
Artık dibine köşesine çelik direkler mi dikerler, altına falan fore kazıklar mı çakarlar orasını bilemiyorum. Bildiğim tek şey, bu memleketin ekmeğinin tuzunun olmadığıdır. Hepsini geçtim, yarın kalkar da Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nu Erzurum’dan milletvekili adayı gösterirlerse hiç şaşmam. 
Ne de olsa Erzurum’a ne dayatsan gidiyor. 
Haksız mıyım ama?