ELİMİZ MAHKUM

Erzurumspor stadyum sorununu geçici de olsa çözdü sayılır . Stadyumun bazı güçlendirme bakım ve onarım çalışmalarından sonra karşılaşmaların oynanmasına hazır hale getirileceği ifade edilirken bu konuda taraftarların ve camianın tavrı da dikkat çekmiyor değil. 
Bazı taraftarlar ve camianın önde gelen isimleri kazım karabekir Stadyumu’nda yapılacak olan bakım onarım ve tadilat çalışmalarının kamuoyuna müjde diye lanse edilmesine tepki gösteriyor .
Önceki gün de bu konuya kısmen demiştim ve taraftarın haklı olduğundan yola çıkarak bu konuda kimsenin alınmaya ve kırılmaya hakkının olmadığını söylemiştim . 
Gençlik ve Spor bakanlığı Türkiye’de bir çok şehre son derece modern stadyumlar yaptı hatta bu stadyumlar arasında öyleleri var ki boşyere yapıldı bile diyebilirim . 
Durum böyleyken erzuruma yeni bir stadyum yapılamıyor oluşu ve konunun yıllardır gündemden düşmüyor oluşu açıkçası benimde zoruma giden konuların başında geliyor .
Takdir edilmelidir ki stadyum yapmak bir sezon içerisinde apartman dikmeye benzemiyor .
Bu iş için kesinlikle en az üç yıl gerekiyor . Bu süre zarfında Erzurumsporun stadyumsuz kalacağını da göz önünde tutacak olursak, mecburen bakım ve onarım işine sıcak bakmak zorundayız. 
Her ne kadar yeni stadyumun Erzurumun hakkı olduğunu düşünsem bunu her fırsatta dile getirsem bile şu an için böyle bir imkanın olmadığı çok açık . 
O yüzden mevcut durumun avantajını değerlendirmek çok daha akıllıca bir iş olsa gerek . Yeni sezon başladığında kapı kapı dolaşıp stadyum aramaktansa bakım ve onarımdan geçirilmiş mevcut stadyumlar yola devam etmek hiç yoktan iyidir diyorum.