ELİMİZİ ÇABUK TUTMALIYIZ

 

Ligin ilk devresi sona erdi ve Eyüpspor mağlubiyetiyle takımımız büyük bir yara daha almış oldu. Ligin lideri durumundaki Eyüpsporla ilgili yazımı iki gün önce yazmış ve kadro kalitesi karşısında ezilme ihtimalimizin yüksek olduğunu söylemiştim. 
Neyse ki, yediğimiz gol sayısı üçle sınırlı kaldıda, maç sona erdi. Aksi halde o gollerin devamı gelecek ve Erzurumspor belkide sezonun en farklı skoruyla yenilmiş olacaktı. 
Çokta fazla bir beklentimiz olmadığı için üzerinde durmayacağız. Ama Eyüpspor maçı gösterdi ki, bizim takımımızın hakikatende takviyeye ihtiyacı var. 
Devre arasında bu engel nasıl aşılacak, transfer tahtası nasıl açılacak, takım kadrosu nasıl korunacak hepsi bir muamma. 
Çünkü biz nasıl ki transfer tahtasını açarak yeni oyuncu almayı düşünüyorsak, kancayı bizim takımımızdaki bazı oyunculara takmak isteyenlerde olacak. Buda madalyonun öbür yüzü. 
Bunun olmayacağını varsayarak artık Erzurumspor yönetimine hepimizin bir çağrıda bulunma zamanı geldi. Bu takım takviye şart diye bas bas bağırıp duruyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal yeni dönem için madem tekrar başkan seçildi, camianın bu sesini duyurulması gereken her yere duyurmalıdır. Daha düne kadar Playoff iddiası olan takımımızın ne acı ki artık küme düşme ihtimalide var. Bu derde artık Onursal Başkan Mehmet Sekmen mi çare olur siyaset mi çare olur bilmiyoruz. Ama kim ne yapacaksa elini çabuk tutmalı ve artık harekete geçmelidir.