Enstitü’ye Aziziye desteği

Türkiye’nin en büyük hizmetiçi eğitim enstitüsü olan Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde geniş kapsamlı bir bakım ve çevre düzenleme çalışması yürütülüyor. Peyzaj da dahil olmak üzere kampüs içi yolların tamamında yapılan yenileme çalışmalarına Aziziye Belediyesi destek olurken, bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte enstitünün göz kamaştırması bekleniyor. Halen devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Eğitim ve eğitim kurumları söz konusu olunca bizim için akan sular bile durur” ifadesini kullandı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Ilıca yolu üzerindeki Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nün Türkiye’nin en büyük enstitüsü olduğunu anlatan Başkan Orhan, “Bu kurumun etkinliklerini sadece eğitime yönelik olarak değerlendirmek yanlış olur. Bu enstitü aynı zamanda kongre ve kültür turizmi açısından da özel bir misyon taşıyor. Çünkü Türkiye’nin dört bir yanından eğitimciler, öğretmenler ve diğer birçok kurumun çalışanı eğitim seminerleri için bu tesisi kullanıyor” diye konuştu.

 

ORHAN: ENSTİTÜ ERZURUM’UN VİTRİNİ

Erzurum’un tanıtımı için mühim bir konumda bulunan Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nün çevre düzenleme, peyzaj ve kampüs içi yolların yenilenmesi noktasında Aziziye Belediyesi olarak her türlü imkanı seferber ettiklerini kaydeden Başkan Orhan, “Bu kurum Erzurum’un yüzünü, Aziziye’mizin vitrinini teşkil ediyor. Dolayısıyla burada yürütülen çalışmalara kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. Biz de kampüs içi yollarının yenilenmesinden peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına varıncaya kadar sürece dahil olduk, malzeme temin ettik, ekiplerimizi görevlendirdik. Enstitümüzün kampüsündeki çalışmalar tamamlanınca göz kamaştırıcı bir boyut kazanmış olacak” dedi.

 

AYDIN’DAN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Müdürü Fatih Aydın’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Aziziye Belediye Başkanı Orhan, kurum içerisinde incelemelerde de bulundu. Enstitüdeki tadilat çalışmalarını yerinde gören Orhan’a, Enstitü Müdürü Fatih Aydın da teşekkür etti. Müdür Aydın, “Enstitümüzdeki çalışmalarımıza Aziziye Belediye Başkanımız Sayın Muhammed Cevdet Orhan’ın büyük katkısı ve desteği oldu. Bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadı, her türlü imkânı sundu. Biz de değerli başkanımıza ve ekiplerine enstitümüz adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

  • 2 / 1 Enstitü’ye Aziziye desteği 0

  • 2 / 2 Enstitü’ye Aziziye desteği 1