Yerel Haber Girişi : 29 Nisan 2022 14:26

ERGÜRDER'DEN ANLAMLI ZİYARET

ERGÜRDER'DEN ANLAMLI ZİYARET
ERGÜRDER'DEN ANLAMLI ZİYARET

Erzurum Şampiyon Güreşçiler Antrenörler Hakemler ve Güreş Severler Derneği Yönetimi iftardan sonra  Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti.

Başkan Doç Dr İzzet Uçan ve   yönetimi  çay sohbeti ortamında gerçekleşen ziyarette tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle yad ederken  duygu dolu anlar yaşandı.  

 Maneviyat İklimi  Ramazan-ı Şerif Ayı’nın müstesna akşamlarından birinde  Şampiyon Güneşçilerle  birlikte gerçekleştirilen ziyarette konuşan , ERGÜRDER Yönetim Kurulu Başkanı Doç Dr İzzet UÇAN;

“Bu ülkenin tapusu Şehitlerimizin mezar taşları ve canlarıyla vücutlarıyla bedel ödeyen gazilerimiz bu ülkenin kayıtsız şartsız gerçek sahipleridir. Kendileri ve aileleri için ne yapsak azdır ve elbette telafi edilemez ama bir nebzede olsa o güzel yüzlerindeki tebessümü olmak için manevi olarak her zaman yanlarında olduklarımızı bilmelerini ayrıca şehit aileleri çocukları ve gazilerimiz için düzenleyeceğimiz sportif faaliyetleriyle unutulmadıklarını ve onlarla daha çok bu tür sportif başarılara imza atacağımızı ifade etmek istiyorum”dedi.

 ERGÜRDER Başkanı Doç Dr İzzet UÇAN ve yönetiminin yaptıkları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep AKGÜL;

“Türkiye’de en başarılı branşımız olan İstiklal Marşı’mızı Dünyaya dinletip, Ay Yıldızlı Bayrağımızı dalgalandıran Atasporumuz Güreşin Dadaşlar diyarındaki temsilcilerini bir araya getiren değerli Başkanı Doç. Dr. İzzet UÇAN  yönetimi ve kıymetli şampiyonlarımıza bu Mübarek Ramazan Ayı’nda bizleri yalnız bırakmadıkları için, kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz”dedi.