ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Mayıs 2022 12:47

Erzurum’a AK kadın çıkarması 

Erzurum’a AK kadın çıkarması 
Erzurum’a AK kadın çıkarması 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Özdağ, beraberindeki heyetle birlikte Erzurum’a geldi. Aynı zamanda Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olan Özdağ’a, MKYK Üyesi Fatma Kıratlı da eşlik ederken, partili kadınlar Erzurum’da bir dizi temasta da bulundu. AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik’le birlikte Kadın Kolları teşkilatlarıyla bir araya gelen Hülya Özdağ, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Erzurum’daki belediye başkanlarını da ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret eden partili kadın yöneticiler, Palandöken ve Yakutiye belediyelerinin kapısını da çaldı. Belediye başkanlarıyla bir araya gelen ve görüş alışverişinde bulunan Özdağ ve beraberindeki heyet, kadının siyasette aktif rol alabilmesi noktasında AK Parti’nin ortaya koyduğu gayret ve özverinin hatırı sayılır bir düzeyde olduğunun altını çizdiler. 

 

SEKMEN’DAN AK PARTİ HATIRLATMASINI 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türk siyaset tarihinde AK Parti’nin dışında hiçbir siyasi partinin kadına özgü bir yaklaşım ortaya koymadığını dile getirerek, “AK Parti dışında hiçbir partinin AK Parti’mizinki kadar kadın üyesi yok. Kadın teşkilatları hiçbir partide AK Parti’de olduğu kadar etkin ve aktif değil. Bunun dışında AK Parti hükümetlerimizin kadına yönelik olarak yürüttüğü onlarca politika var, proje var, uygulama var. Bunlar bile partimizin kadına bakış açısını gösteriyor” dedi. 

 

HER YERDE SAMİMİYET VAR 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Özdağ ise, siyasete kadın eli değmesinin çok özel bir anlam ifade ettiğini vurgulayarak, “Ne mutlu ki bu anlamı AK Parti olarak biz ortaya koyuyoruz. Türkiye’nin her yerinde ve her tarafından AK kadınların seferberliği, hizmet gayreti ve samimiyeti var. Gittiğimiz her yerde olduğu gibi, Erzurum’da da bu samimiyeti ve muhabbeti görüyoruz” diye konuştu. 

Daha sonra Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret eden heyet, partinin kadına dönük politikalarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.