ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Temmuz 2022 09:50

Erzurum’a Bakan yağmuru

Erzurum’a Bakan yağmuru
Geçtiğimiz hafta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ağırlayan Erzurum, kapılarını bugün de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer için açacak.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bugün Erzurum’a geliyor. Bir dizi açılış ve temaslarda bulunacak olan Bakan Özer, Erzurum’da il ve ilçe milli eğitim müdürlerinin yanı sıra okul müdürleriyle de bir araya gelecek. Aziziye ilçesine bağlı Sakalıkesik mahallesine kazandırılan Köy Yaşam Merkezi’nin açılışını da yapacak olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ayrıca çeşitli ziyaretler de gerçekleştirecek.

Erzurum’a bakanların biri gidip, biri geliyor. Geçtiğimiz hafta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ağırlayan Erzurum, kapılarını bugün de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer için açacak. Beraberindeki heyetle birlikte bugün Erzurum’a gelecek olan Özer, Aziziye ilçesine bağlı Sakalıkesik mahallesindeki Köy Yaşam Merkezi’ni hizmete açacak.  

 

KÖY YAŞAM MERKEZİ AÇILACAK

Bugün havayoluyla Erzurum’a gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Erzurum temaslarına Valilik ziyaretiyle başlayacak. Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret edecek olan Bakan Özer, daha sonra il eğitim değerlendirme toplantısına katılacak. 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlık toplantısını da aynı gün Erzurum’da yapacak olan Bakan Özer, il ve ilçe milli eğitim müdürlerinin yanı sıra okulların resmi müdürleriyle bir araya gelecek. 

Toplantının ardından Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Sakalıkesik Mahallesi’ndeki Köy Yaşam Merkezi’nin açılışını yapacak olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ziyaretlerinde bulunacak.

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET EDECEK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Erzurum programında şehit ailesine taziye ziyareti de yer alacak. Şehit Piyade Uzman Çavuş Nurettin Tokyürek’in Sığırlı Mahallesi’ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulunacak olan Özer, daha sonra Müceldili Konağı’ndaki akşam yemeğinde partililerle bir araya gelecek. Özer, daha sonra havayolu ile Ankara’ya uğurlanacak.