ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Temmuz 2023 12:50

Erzurum’a sürpriz ziyaret

Erzurum’a sürpriz ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, bir dizi temasta bulunmak üzere Erzurum’a geldi. Bakan Yardımcısı Mumcu’yu Erzurum Havalimanı’nda AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu karşılarken, konuğun ilk durağı ise, yine AK Parti Erzurum İl Başkanlığı oldu. İbrahim Küçükoğlu ile makamında bir araya gelen Bakan Yardımcısı Mumcu’yu merkez ilçe ve ilçe belediye başkanlarıyla partili yöneticiler de yalnız bırakmadı. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu, partililerle sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu. Aslen Erzincanlı olan Mumcu, son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürütüyordu. 

BÖLGENİN DOKUSUNU BİLİYOR 
Geçmişte Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevini de yürütmüş olan Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, iletişim alanındaki becerisi ve mesleki birikimiyle tanınıyor. 
Erzurum’a bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Dadaşlar diyarına aşina olduğunu ve bölgenin dokusunu taşıdığını ifade etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak bölgeye dönük çok özel projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizen Mumcu, yeni dönemde de nitelikli ve Türkiye Yüzyılı’na yaraşır çalışmalar sergileyeceklerini ifade etti. 

BAKAN ERSOY MU GELECEK? 
Öte yandan resmi olarak açıklanmasa da, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da 23 Temmuz’da Erzurum’da olacağı öne sürülüyor. Çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılacağı ifade edilen Bakan Ersoy’un Erzurum ziyareti öncesinde Yardımcısı Mumcu’yu Erzurum’a gönderdiği tahmin ediliyor.