Yerel Haber Girişi : 09 Mayıs 2022 12:15

Erzurum’da Altınok rüzgarı 

Erzurum’da Altınok rüzgarı 
Erzurum’da Altınok rüzgarı 

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, şehir merkezinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı.

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, şehir merkezinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat’la birlikte şehir merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Altınok, vatandaşlarla bir araya geldi, beklenti ve talepleri kayda geçti. Selami Altınok, AK Parti Erzurum İl Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Turan ile Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın’ın da eşlik ettiği temaslarda vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Girdiği her işyerinde büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan İçişleri eski Bakanı Selami Altınok, hemşehrileriyle sohbet etmekle kalmadı, görüş alışverişinde de bulundu. 

 

VATANDAŞLARA KULAK VERDİ 

Tokalaştığı her esnaf ve vatandaşa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, kendisine yöneltilen bütün soruları büyük bir içtenlikle yanıtlarken, vatandaşların ekonomiyle ilgili olarak yakınmalarına da kulak verdi. Altınok, pandemi sonrası başgösteren küresel ekonomik krizin olumsuz etkilerinin tüm dünyada görüldüğünün altını çizen Altınok, bu anlamda Türkiye’de verilen mücadelenin çok büyük olduğunu ifade ederek, “Bu sıkıntıların da üstesinden Allah’ın izniyle yine hep birlikte geleceğiz” dedi. 

 

ALTINOK: RAHATSIZ OLUYORLAR! 

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, hem bölgesinde hem de tüm dünyada adından söz ettirmeye başlayan Türkiye’nin geçmişte olduğu gibi, bugün de yine karanlık kesimlerin hedefinde olduğunu anlatarak, “Gündemi nelerle meşgul etmeye çalıştıklarını hepimiz görüyoruz. Bu ülkede huzur ve istikrar ortamı birilerini sürekli rahatsız etti, etmeye de devam ediyor. Toplumu germeye, koas ve karmaşa ortamı oluşturmaya çalışanlar var. Bunların hepsiyle etkili bir mücadele ortaya koyuyoruz. Bunu yaparken de ihtiyacımız olan gücü ve desteği de yine halkımızdan alıyoruz” diye konuştu.