ÖZEL HABER Haber Girişi : 25 Temmuz 2023 11:18

Erzurum’da ERKON rüzgarı 

Erzurum’da ERKON rüzgarı 
Erzurum’da ERKON rüzgarı 

İstanbul’da Dadaşlar için kurumsal bir çatıya dönüşen Erzurum Konfederasyonu’nun (ERKON) yönetimi Erzurum’a adeta çıkarma yaptı. Ali Murat Alatepe’nin Genel Başkanı olduğu ERKON, çok daha geniş kitleleri bünyesinde toplamak ve kurumsal bir vizyon oluşturmak adına Erzurum’da görüş alışverişlerinde bulunmaya başladı. İşe ilyk olarak yerel yönetimlerden başlayan ERKON yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye Belediyesi ve Aziziye Belediyesine yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.  
Genel Başkan Ali Murat Alatepe ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret ederek, em ERKON’un faaliyetlerini anlattı, hem de kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerinden bahsetti. 

SEKMEN: ERZURUM HEPİMİZİN 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum dışında yaşayan Erzurumluları bir araya getirme noktasında çok önemli bir sorumluluk üstlenen ERKON’un Erzurum için çok özel işler yapacağına inandığını belirterek, “Memleketimiz için gayret eden, çalışan ve çabalayan herkese minnettarız” dedi. 
ERKON Başkanı Ali Murat Alatepe’ye ve yönetici arkadaşlarına sonsuz güven duyduğunu ifade eden Başkan Sekmen, “Hepimizin ortak paydası Erzurum olduğu için bu ayda etrafında toplanmamız ve çalışmamız gerekiyor. Hepimizin kendimize göre sorumlulukları var. Önemli olan bu sorumlulukları layıkıyla yerine getirmek ve Erzurum’umuza hizmet edebilmektir” diye konuştu. 

YAKUTİYE VE AZİZİYE 
Ali Murat Alatepe ve beraberindeki ERKON yöneticilerinin sonraki durakları ise, Yakutiye Belediyesi ve Aziziye Belediyesi oldu. Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın Saltuklu tarihi üzerine bilgiler aktardığı ERKON yönetimi, daha sonra Aziziye Belediyesi’ne geçti. 
Burada da Başkan Muhammed Cevdet Orhan’la bir araya gelen Başkan Alatepe ve ERKON yöneticileri, birleşme ve bir arada bulunma vurgusu yaptı. ERKON’un Erzurum adına çok özel projeler tasarladığı ve bunları yine Erzurum’la işbirliği halinde hayata geçireceği ifade ediliyor.