ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Nisan 2023 12:50

Erzurum’da ıslak günler 

Erzurum’da ıslak günler 
Yağışlar Erzurum’da etkili olmaya bu hafta da devam edecek.

Yağışlar Erzurum’da etkili olmaya bu hafta da devam edecek. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Erzurum’a önümüzdeki 5 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Hava sıcaklığının 13-17 derece arasında değişeceği Erzurum’da, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yoğun yağış beklenirken, bugün sabah saatlerinde sisli olacak havanın, Pazar günü ise çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Gece hava sıcaklıklarının da sürekli yükseliş kaydetmeye başladığı Erzurum’da, termometreler bugünden sonra sıfırın altına bir daha düşmeyecek. Gece hava sıcaklığı bugün eksi 2 derece, Pazar günü iki derece, Pazartesi ve Salı günü üç, Çarşamba günü ise dört derece olacak. 

SOĞUKLARA GÜLE GÜLE 
Erzurum’da gündüz hava sıcaklıkları da bu haftadan itibaren artışa geçecek. Sıcaklıkların 13-17 derece arasında değişiklik göstereceği Erzurum’da, gündüz hava sıcaklığı bugün 13 derece, Pazar günü 16 derece, Pazartesi ve Salı günleri 15, Çarşamba günü ise, 17 derece olacak. 
Zaman zaman rüzgârın batı, kuzeydoğu, güney ve güneybatı istikametlerinden orta ve hafif kuvvette esmesinin beklendiği Erzurum’da, soğuk havaların Erzurum’u ve bölgeyi bütünüyle terk etmesi bekleniyor.