Yerel Haber Girişi : 04 Mart 2022 15:30

Erzurum’dan memnun ayrıldı

Erzurum’dan memnun ayrıldı
Erzurum’dan memnun ayrıldı

AK Parti’nin Erzurum ve Bölge Koordinatörü Reşit Polat, Erzurum’daki temaslarını tamamlayarak Ankara’ya döndü. Hafta sonunda gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısının Divan Başkanlığı görevini de yürüten Reşit Polat, Erzurum’daki yerel yöneticilerle de tek tek bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı makamlarında ziyaret eden AK Parti Koordinatörü Reşit Polat, belediye çalışmalarına ilişkin notlar aldı, sunumları izledi. Aynı zamanda 25 ve 26’ncı dönem Ak Parti Kilis Milletvekili olan Bölge Koordinatörü Reşit Polat, Erzurum’daki yerel yönetimlerin performanslarını etkileyici bulduğunu ifade ederek, başkanlara tek tek teşekkür etti.

MERKEZ İLÇE TEMASLARINDA BULUNDU
AK Parti Bölge Koordinatörü Reşit Polat, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Turan’la birlikte önce Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ı ziyaret etti. Başkan Uçar’dan belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Polat, daha sonra Palandöken Belediyesi’ne gitti. Başkan Muhammet Sunar’ın makamına konuk olan Koordinatör Polat, burada da ilçedeki çalışmalar ve belediyenin çalışma sistematiği hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret eden Reşit Polat’a, ilçede yapılan çalışmalar ve yatırımlara ilişkin olarak bir sunum yapıldı. Başkan Orhan, Koordinatör Polat’a görsel bir sunum eşliğinde Aziziye Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.


KOORDİNATÖR POLAT MEMNUN AYRILDI
Erzurum’daki merkez ilçe temaslarının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret eden AK Parti Bölge Koordinatörü Reşit Polat, Erzurum’da son 8 yılda gerçekleştirilen yatırımları Sekmen’den dinledi. Erzurum’un kentsel dönüşümden üretime, spordan, turizm, kültür ve sanata varıncaya kadar birçok alanda değişim geçirdiğini anlatan Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurum için adeta seferber olduklarının altını çizdi.
Koordinatör Reşit Polat da, temasları doğrultusunda Erzurum’daki yerel yönetimlerin performansını birebir görme imkanı bulduğunu belirterek, “Erzurum’da yapılan çalışmalardan ziyadesiyle mutlu olduk, gurur duyduk. Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.