ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Mart 2024 12:56

Erzurum MHP’de MYK MUTLULUĞU

Erzurum MHP’de  MYK MUTLULUĞU

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “MHP, bir millet şaheseridir. Milli bekamızın teminatı ve de Türk-İslam ülküsünün mihmandarı ve de sancağıdır” dedi. 
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayı ile ilgili olarak bir değerlendirme yaptı. Başkan Yurdagül, MHP’yi sadece bir siyasi oluşumdan ibaret olarak görenlerin eksik gördüklerinin altını çizerek, “MHP, bir davadır, MHP mücadeledir, milli kıyamdır, milli ve manevi değerlere bekçilik etmektir. MHP, aziz milletimizin şaheseridir, başyapıtıdır. MHP kutlu bir istikamet, milletine ve milliyetine sımsıkı bağlı olanlar için şaşmaz bir pusula, yarım asrı aşkın bir süredir Türk siyasetinde belirleyici gücüdür” diye konuştu. 

MUTLULUK DUYDUK 
İl Başkanı Adem Yurdagül ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda Erzurumlu üç ismin MYK’da görev almış olmasından duyduğu mutluluğu da ifade etti. Yurdagül, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın yanı sıra 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. M. Hanifi Macit’in MHP Merkez Yönetim Kurulu’nda yer bulmuş olmasının çok özel bir değer taşıdığını vurguladı. Adem Yurdagül, “Bu iki kıymetli isme ek olarak Merkez Disiplin Kurulu’nda da Erzurumlu avukat kardeşimiz Bilgin Ertaş görev aldı. Kıymetli hocalarımı ve Bilgin Ertaş kardeşimi tebrik ediyor, hayırlı olsun diliyorum” şeklinde konuştu. 

ERZURUM İÇİN ÖNEMLİ 
Erzurumlu üç ismin MHP’nin yönetim kadrosunda yer bulmuş olmasının Erzurum özelinde de kıymetli olduğunu söyleyen İl Başkanı Adem Yurdagül, “Bu da şehrimizin beşeri sermayesinin ne denli kıymetli olduğunu gösteriyor. Türk siyasetine hemşehrilerimizin yön veriyor ve verecek olmaları bizim için çok değerli. Bu bakımdan MHP Merkez Yönetim Kurulu’ndaki yeni görevlerinden dolayı hemşehrilerimizi kutluyorum” dedi.