ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Nisan 2024 12:09

Erzurum’un gururu EGC’deydi

Erzurum’un gururu EGC’deydi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, memleketi Erzurum’daki temaslarına devam ediyor. Seçim dönemini Erzurum’da geçiren Tarıkdaroğlu, dün de Erzurum Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda yapılan olağanüstü genel kurul toplantısıyla Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mehmet Musa Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Tarıkdaroğlu, yeni yönetimi kutlayıp, başarı dileklerinde bulundu. 

ETKİN KURULUŞ 
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin şehirdeki etkin meslek kuruluşlarından birisi olduğunu ifade eden Tarıkdaroğlu, “Basın mensuplarının ve gazeteciliği meslek edinmiş olanların bu çatı altında bir arala geliyor olmaları mutluluk verici. Biz de bu amaç doğrultusunda Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Sayın Musa Çakır’ın şahsında yönetim ekibini kutluyor ve başarılar diliyoruz. Allah hayırlı etsin, güzel hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” diye konuştu. 

GURUR DUYALIM 
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Musa Çakır da, Zafer Tarıkdaroğlu’nun Erzurum’da yetişmiş marka isimlerden birisi olduğunu ifade ederek, “Bizim şehrimizin yaygın bir alışkanlığı vardır, beşeri sermayemize, değerlerimize ve marka isimlerimize sahip çıkmasını pek beceremeyiz. Zafer Tarıkdaroğlu da, sahip çıkmamız, gurur duymamız ve Erzurum adına iftihar etmemiz gereken bir isim. Şehrimizin değerleriyle ne zaman ki hepimiz aynı anda gurur duyarız, işte o zaman ayağa kalkarız demektir” ifadelerini kullandı. Çakır, Tarıkdaoğlu’na cemiyet ziyareti dolasıyla teşekkür de etti.