ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Şubat 2024 12:02

Erzurum’un Marka Zafer’i

Erzurum’un Marka Zafer’i
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, farkını fark ettirmeye devam ediyor.
Erzurum’un Marka Zafer’i

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, farkını fark ettirmeye devam ediyor. Bakanlığın gelmiş-geçmiş en aktif bakan yardımcılarından birisi olan Tarıkdaroğlu, sadece gayreti ve çalışkanlığıyla göz doldurmuyor, aynı zamanda memleketi olan Erzurum’un da göğsünü kabartıyor. Uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan ve kendisine verilen her görevi başarıyla yürüten Zafer Tarıkdaroğlu, hafta sonunu bu kez İzmir’de geçirdi. Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşları birer birer ziyaret eden Zafer Tarıkdaroğlu, huzur evlerinden çocukların barındığı sevgi evlerine kadar birçok noktayı gezdi. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Tarıkdaroğlu, kendisiyle birlikte devletin güler yüzünü de hiç kimseden esirgemedi. 

DUYGUSAL PAYLAŞIM 
Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, İzmir temaslarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şöyle de bir paylaşım yaptı: 
“Türkiye’nin en büyük huzurevi olan İzmir Narlıdere Huzurevi’nde büyüklerimizi ziyaret ettik. Başımızın tacı teyzelerimizle, amcalarımızla sohbet ettik, hatıralarını dinlerken zaman zaman duygusal zaman zaman neşeli anlar yaşadık. Büyüklerimizin en iyi koşullarda ve aile sıcaklığında hayatlarını sürdürmeleri için, ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” 

ERZURUM’UN GURURU 
Erzurumlu Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nun huzur evi kadar, çocukların misafir edildiği sevgi evleri ziyareti de renkli görüntülere sahne oldu. Tarıkdaroğlu, sevgi evlerindeki çocuklarla özel olarak ilgilenirken, miniklerin de kendisine gösterdiği ilgi herkese tebessüm ettirdi. Devletin şefkatli yüzünü gittiği her yere taşıyan Zafer Tarıkdaroğlu için hemşehrileri ise, “Zafer Tarıkdaroğlu, bu memleketin bağrında yetişmiş çalışkan ve gayretli bir isim. Göğsümüzü kabartıyor, bizi çok gururlandırıyor. Şehrimizin sınırlı sayıdaki marka siyasetçilerinden birisi. Kendisini kutluyoruz” dediler.