ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Aralık 2022 10:28

Erzurum’un yerel yönetimine Muş ilgisi

Erzurum’un yerel yönetimine Muş ilgisi
Erzurum’un yerel yönetimine Muş ilgisi

Muş’un Korkut İlçe Belediye Başkanı Sami Pekbay, Erzurum’a gösterdiği yakın ilgi ve alakayla dikkat çekmeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta Erzurum’a gelen ve belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunan Başkan Pekbay, geçtiğimiz günlerde yine Dadaşlar diyarının kapısını çaldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Munhammed Cevdet Orhan’la bir araya gelen Pekbay, belediyecilik noktasında bilgi paylaşımında bulundu, görüş alışverişi gerçekleştirdi. Aynı zamanda Doğu Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı olan Mehmet Sekmen’i Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret eden Korkut Belediye Başkanı Sami Pekbay, Sekmen’e Sultan Alparslan şilti hediye ederken, Sekmen de konuğuna Oltu Taşı tespih hediye etti.

 

ÖNCE SEKMEN’E ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, bölgedeki belediyelerin adeta öncüsü ve sözcüsü olduğunu söyleyen Korkut Belediye Başkanı Sami Pekbay, “Sayın Başkanımızla bir araya gelmiş olmaktan her zaman mutluluk duyuyorum. Belediyecilik tecrübeleri ve bilgi birikimiyle gerçekten bize ışık oluyor, öncülük ediyor. Kendisinin bölge belediyelerinin gelişimi ve güzel işlere imza atabilmeleri için gösterdiği gayreti gerçekten hayranlıkla izliyoruz. Ben de Erzurum’a gelmişken büyük başkanımızı ziyaret ederek kendisiyle görüş alışverişinde bulunmak gibi bir fırsatı elde ettim. Yakın ilgisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

İKİNCİ DURAK AZİZİYE OLDU

Başkan Sekmen’in dışında Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı da makamında ziyaret eden Korkut Belediye Başkanı Pekbay, Aziziye Belediyesi’ne duyduğu ilginin de çok fazla olduğunu belirterek, “Başkanımızın hayata geçirdiği projeleri Muş’tan da yakından izliyoruz. Özellikle termal sera yatırımını çok kıymetli buluyoruz. Açılışına da katılma fırsatı bulduğum bu yatırım gibi daha birçok yatırımı ilçesine kazandıran Muhammed Cevdet Orhan Başkanımızla belediyecilik üzerine istişarelerde bulunmak beni hayli memnun etti. İlgisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.