ÖZEL HABER Haber Girişi : 25 Ağustos 2022 16:26

Erzurumspor bunu hak etmiyor!

Erzurumspor bunu hak etmiyor!
Erzurumspor üzerinden prim yapma peşinde koşan Erzurum’daki şirket ve markaların, takıma tek bir kuruşluk faydaları bile yok!

Erzurumspor üzerinden prim yapma peşinde koşan Erzurum’daki şirket ve markaların, takıma tek bir kuruşluk faydaları bile yok! Başta Palandöken’deki oteller olmak üzere futbolun kaymağını yiyen birçok sektör, Erzurum’da Erzurumspor’a şaşı bak aya devam ediyor. Erzurumsporlu taraftarlar, şehirde takıma destek ya da sponsor olabilecek sayısız şirket ve marka bulunduğunu belirterek, “Erzurumspor üzerinden prim yapanlar ve yine Erzurumspor’dan beslenenlerin Erzurumspor diye bir derdi yok. Takıma bugüne kadar bir tek kuruş katkı sağlamamış olanlar, mümkünse ağızlarına Erzurumspor’un ismini bile almasınlar” diye konuştular.

 

ERZURUM EDEBİYATI YAPANLAR NEREDE?

Takıma Erzurum’daki hatırı sayılır şirketlerin reklam desteği vermesini isteyen taraftarlar, “saha içinde reklam mecraları var, ama bakıyoruz da Erzurum’daki birçok firma bu mecralarda yer almıyor. Takıma karınca kadarınca bile olsa destek olmak çok mu zor? Bu şehri temsil ve ifade eden bir takımın yanında durmak bu kadar mı zor? Yeri geldiğinde herkesten çok Erzurumluluk edebiyatı yapanlar neredeler? Erzurumspor onlar için hiçbir anlam ifade etmiyor mu? Şehirlerinin takımına bu kadar mı kör, bu kadar mı sağırlar?” diye sordular.