ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Temmuz 2022 12:04

Erzurumspor’da çifte hazırlık

Erzurumspor’da çifte hazırlık
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, hem genel kurul, hem de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, hem genel kurul, hem de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Daha önce 17 Ağustos’ta yapılacağı açıklanan genel kurulun tarihi 3 Ağustos olarak belirlenirken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise, takımın transfer yapabilmesinin önündeki engelleri tek tek kaldırıyor. Birkaç gün içerisinde mavi beyazlı kulübün transfer tahtasının açılmış olması beklenirken, görüşülen ve prensipte anlaşılan çok sayıda futbolcu ile sözleşme imzalanacağı ifade ediliyor. Taraftarın tam desteğini alan ve Erzurumspor paydasında buluşan mavi beyazlı taraftarlar, Hatayspor’la oynanan hazırlık maçının ise ümit verici oloduğunu düşünüyor.

 

BİRKAÇ TAKVİYEYLE TAMAM

Erzurumsporlu taraftarlar, “Takımımızda aslına bakılırsa çok daha fazla bir eksiklik yok. Başka kulüplere giden futbolcular, zaten takıma yük olmaktan başka bir şey değildi. Dolayısıyla çok da fazla bir kaybımızın olduğu söylenemez. Savunmamızı güçlendirip, bitirici bir de forvet alırsak, devre arasına kendimizi rahatlıkla atarız” görüşünü paylaşıyor. 

 

DAL: ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Öte yandan Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan dönemin bu dönem olduğunu ifade ederek, “Biz birlikteyiz, hep beraberiz, dirlik ve bütünlük içerisinde önümüzdeki tüm engelleri tek tek aşacağız” diye konuştu.