ÖZEL HABER Haber Girişi : 08 Kasım 2022 14:29

Erzurumspor’da ZTK mesaisi

Erzurumspor’da ZTK mesaisi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Erzurumspor bugün Esenler Erokspor’la karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Levent Gümüşdere yönetecek. Rize’de oynanan Çaykur Rizespor maçını 3-1 kaybeden mavi beyazlı ekipte, önümüzdeki hafta sonunda oynanacak Adanaspor maçı hazırlıkları sürerken, takım bugün Ziraat Türkiye Kupası maçını da oynamış olacak. Tek eleme usulüyle oynanacak maçın ardından Adanaspor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek olan Erzurumsporlu futbolcular, Dadaş’ı ateş hattından kurtarma mücadelesini Adanaspor karşılaşmasıyla sürdürecek.

 

HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK

Son iki hafta üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine doğru sürüklenmeye devam eden Erzurumspor’da, Muzaffer Bilazer’le ilgili olarak henüz bir adım atılmadı. Bilazer’le yola devam edilip edilmeyeceğine dair nihai kararın dün verileceği öne sürülmüş ve gözler mavi beyazlı yönetime çevrilmişti. Haberin yayına hazırlandığı saatlerde buna ilişkin bir açıklamanın henüz yapılmamış olması, mavi beyazlı camia tarafından “Bilazer’le yola devam” mesajı olarak okundu.

 

TARAFTAR ÇOK ENDİŞELİ

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar, takımın bir uçuruma doğru sürüklendiğini belirterek, “Bu durumu artık yönetimin de görmesi gerekiyor. Futbolcuların kendi aralarında birbirleriyle ve teknik heyetle uyumu sürekli bozuluyor. Şu aşamada en doğru adım, teknik heyette bir değişikliğe gidilmesidir. Aksi halde bu gidişatı durdurmak mevcut teknik heyet ve oyun aklıyla kesinlikle mümkün olmayacaktır” dediler.