ERZURUMSPOR’UN YENİ ROTASI NE OLMALI?

Erzurumspor’umuz küme düşmedi ve ligde kalmayı başardı. Aslında bunu başarı olarak takdim etmek bile zoruma gidiyor ama maalesef durum böyle. 
Geçmişe dönüp dönüp eleştiriler getirmenin artık faydası yok, hiç kimseye faydasıda olmayacak. Önemli olan bundan sonra bizim takımın ne yapacağı, bizim kulübün hangi adımları atacağı.
Şu son bir iki gündür konuşulan şey, Erzurumspor’a artık iş dünyasının el atması gerektiğidir. Gerçi bunu söylerken bile pek ümitvar değilim ama yinede bir takım hamleler yapılması gerektiğini düşünüyorum. 
Bakın tonlarca borcumuz var, aslına bakılırsa bu borçlar başka kulüpler için çerez parası ama bizim için maalesef çok büyük paralar. 
Öncelikle bu borçların ödenmesini sağlamak lazım. Bunun için kim öncülük edecekse artık bir adım öne çıkmalı ve şehride ardından sürüklemelidir. 
Bunu neden yapmamız gerektiğine gelince, kulübün bir sisteme kavuşturulması lazım. Yani Mehmet Sekmen’in desteği nereye kadar sürebilir? Mehmet Sekmen’in eli bu takımın üzerinde daha ne zamana kadar kalabilir? 
Bununda bir sonu var, nitekim bu sezon bunu yaşayarak gördük. Transfer tahtamızı açtırmak bile mümkün olmadı ama buna rağmen Sekmen Başkan takımın maddi ve manevi yükünü yine omuzlarından indirmedi. Ona da çok görmüyorum, bazen her sorunu anında çözüme kavuşturma şansınız olmayabilir, buna gücünüz yetmeyebilir. Kimseninde bu yüzden sizi suçlamaya hakkı olamaz. Onuda geçtim Sekmen Başkanı suçlamak için bu takıma en az Sekmen Başkanın yarısının yarısı kadar katkı koymuş  olması lazım.